FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Folie izolare termica geamuri cladiriAceste folii mai sunt denumite si folii “4- SEASONS” deoarece sunt eficiente atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara. Acestea reduc pierderile de caldura pe timp de iarna cu pana la 30 %,  iar vara reduc pana la 79 % din radiatia solara. Aceste folii au emisivitatea redusa la 0.33 fata de 0.85 cat are geamul float normal si  in plus ofera protectie la decolorare a interiorului pentru ca resping 99 % din UV.

Acestea sunt realizate din materii prime de inalta calitate, ofera claritate optica excelenta, nu se decoloreaza, sunt foarte rezistente la zgarieturi si au garantie comerciala de 15 ani.

CONFORT si ECONOMIE DE ENERGIE


 

Tehnologie de fabricare

FOLIE-LOW-E

Folii realizate prin laminarea a doua straturi de poliester unul acoperit cu un oxid de argint pentru emisivitate redusa si este realizat prin polverizare catodica (sputterizare) iar celalalt este matalizat prin evapoarare cu aluminiu pentru protectie solara. Folie izolare termica geamuri cladiri cu performante excelente atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara.

Investia in acest tip de folii se amortizeaza in 3-4 ani si au durata de viata de minim 15 ani. In SUA si in Europa acest tip de folii face parte din diverse programe de eficienta energetica si contribuie semnificativ la imbunatatirea performantelor termice si solare a ferestrelor. In general suprafetele vitrate ale unei constructii inca reprezinta “o veriga slaba” din punct de vedere energetic iar foliile low-e sau 4-seasons reprezinta cea mai economica solutie pentru imbunatatirea semnificativa a eficentei energetice.

Folie izolare termica geamuri combinata cu protectie solara 4-Seasons. Aceste folii imbunatatesc cu 30 %  capacitatea de izolare termica a geamului pe timp de iarna si cu cu minim 75 % protectia solara pe timp de vara. Retin 99 % din radiatia ultra-violeta UVA si UVB si retin cioburile de sticla in rama in cazul spargerii accidentale a acestuia.

 

Folie de izolare termica pentru geamuri 4SEASONS. Aceasta este obtinuta prin laminarea a doua straturi de poliester, unul care are o depunere de oxid de argint,cu rol activ de folie LOW-E, iar celalalt este un strat metalizat cu aluminiu, cu rol de PROTECTIE SOLARA, straturi poliesterice ce sunt procesate folosind tehnologia de "pulverizare catodica" (sau sputterizare).

Aceste folii thermo-reflective reduc cu 30% trecerea caldurii pe timp de iarna prin sticla si in acelasi timp respingerea radiatiilor solare pe timp de vara cu pana la 79 %. Acesta este realizat prin metalizarea poliesterului folosind aluminiu, prin tehnologia evaporarii in mediu controlat.

sectiune in lucru

TOP