FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Folie antiefractie pentru geamuri cladiri


Aceste folii sunt realizate din polimeri de inalta rezistenta stabilizati UV, au grosimi cuprinse intre 100 si 300 de microni (prin comparatie foliile auto au doar 37 de microni) si sunt comercializate in doua grupe, transparente si combinate cu protectie solara. Folie antiefractie testata si certificata EU conform EN12600 si EN356.

Acestea sunt realizate din materii prime de inalta calitate, ofera claritate optica excelenta, nu se decoloreaza, nu crapa, sunt foarte rezistente la zgarieturi si au garantie comerciala de 10 ani.

SIGURANTA, PROTECTIE SI SECURITATE


folie antiefractie4

Tehnologie de fabricare

Folie antiefractie si securitate pentru sticla arhitecturala realizata din unul, doua sau trei straturi de poliester/polimer de inalata rezistenta mecanica, laminate intre ele. Adezivul este special formulat sa adere foarte puternic pe sticla iar in cazul spargerii, sa retina cioburile fixate pe folie si implicit in cadrul de fixare (tamplarie) al geamului. Adezivul mai contine si un absorbant UV extrem de puternic ce blocheaza 99 % din radiatie si implicit folia are o durata de viata de peste 1a ani.

Lacul de protectie impotriva zgarieturilor, este realizat din doua straturi de polimeri foarte duri dar flexibili si astfel, in timpul exploatarii foliei acesta nu permite deteriorarea ei la intretinere.

Foliile antiefractie si de securitate nu intretin arderea si sunt certificate conform clasei de rezistenta la foc M1.

Puteti viziona cateva demonstratii despre foliile antiefractie aici:

http://www.youtube.com/watch?v=xlEcffvTWak

http://www.youtube.com/watch?v=zkYim7maeQI

http://www.youtube.com/watch?v=d14XBQ_C-CM

 

Folie antiefractie pentru geamuri montate in Adjud, Aiud, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bailesti, Barlad, Beius, Bistrita, Blaj, Botosani, Brad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calafat, Calarasi, Campia Turzii, Campina, Campulung, Campulung Moldovenesc, Caracal, Caransebes, Carei, Cluj Napoca, Codlea, Constanta, Craiova, Curtea de Arges, Dej, Deva, Dorohoi, Dragasani, Drobeta-Turnu Severin, Fagaras, Falticeni, Fetesti, Focsani, Galati, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Hunedoara, Husi, Iasi, Lugoj, Lupeni, Mangalia, Marghita, Medgidia, Medias, Miercurea Ciuc, Moinesti, Moreni, Motru, Odorheiu Secuiesc, Oltenita, Onesti, Oradea, Orastie, Orsova, Pascani, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Radauti, Ramnicu Sarat, Ramnicu Valcea, Reghin, Resita, Roman, Rosiorii de Vede, Sacele, Salonta, Satu Mare, Sebes, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Targu Secuiesc, Tarnaveni, Tecuci, Timisoara, Toplita, Tulcea, Turda, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui, Vatra Dornei, Vulcan, Zalau.

 

Foliile antiefractie incolore se produc in trei variante de protectie la efractie: standard, mare si foarte mare.

Foliile antiefractie si de siguranta de 100 de microni ofera protectie STANDARD si sunt recomandate pentru ansambluri rezidentiale, locuinte, birouri, scoli, licee si alte spatii publice de interes local.
Acestea pastreaza sticla in tamplarie in cazul spargerii accidentale sau a incercarilor usoare de intrare prin spargerea geamurilor.

Foliile antiefractie si de siguranta de 175 de microni ofera rezistenta MARE si sunt recomandate pentru locuinte VIP, centre comerciale, magazine, case de amanet alte spatii de importanta nationala, etc.
Acestea pastreaza sticla in tamplarie in cazul atacului manual repetat cu pietre, caramizi, bate, leviere si incetineste intrarea prin efractie pentru o vreme indelungata.

Foliile antiefractie si de siguranta de 300 de microni ofera rezisenta FOARTE MARE si sunt recomandate caselor de amanet, magazine de bijuterii si obiecte de valoare,institutiilor cu securitate ridicata, bancilor si a altor spatii de importanta majora si nevoi de securitate foarte mari.
Acestea pastreaza sticla in tamplarie in cazul atacului manual armat si rezista foarte bine la lovituri repetate, explozii, atacuri cu sticle incendiare, etc.

sectiune in lucru

Foliile antiefractie transparente se produc in doua variante de protectie la efractie: standard si mare.

Foliie antiefractie combinate cu protectie solara sunt realizate ca si cele incolore la care s-a adaugat unul sau mai multe straturi metalizate sau ceramice ce ofera in plus si protectie solara pe langa cea la efractie.

Aceste folii ofera pana la 79 % protectie solara si 99 % protectie la UV. Au garantie 7-10 ani dar pot avea o durata de viata de peste 15 de ani.

FOLIE ANTIEFRACTIE CERTIFICATA EN356

FOLIE CERTIFICATA EN12600

TOP